" GIVEAWAY RM200 BY MKHAI.COM 2015 "

| Rabu, 9 September 2015 | |


Assalamualaikum,

Dah follow blog & insta MKHAI awal-awal lagi tapi belum create entri. So now baru nak create entri.




Ok.

Pengalaman pertama Ikin dalam blogging bermula pada 2013 tapi just suka-suka ja create account google sebab nak tulis diari pasal arwah mak Ikin. Macam spontan je perasaan tu nak menulis kan. Macam diari la. Lepas create satu entri terus stop post entri sebab tak tau sangat function berblog ni. Sekarang dah jadi member Shaklee, so Ikin nak la ada satu medium untuk sharing kan, Thats all. TQ



5 BLOGGER BERTUAH DI TAG:

* Ikin pilih berdasarkan blogger yang terawal jejak kat blog Ikin yang masih baru tu :) Jangan marah aaa. Weee



Jom lee join ramai-ramai.




Tempoh Contest : 8/9/2015 - 8/10/2015
Hadiah Menarik Menanti Anda !
RM200
Macam mana nak menang ?
Entry yang menarik dan Traffic Sources yang paling banyak
&
make sure diorg follow syarat wajib di atas tu..hehehe..and may the best wins..apa tunggu lagi ? #kipidap #dongibab gaiss and girlls..

edit
Catatan Terbaru Catatan Lama
Dikuasakan oleh Blogger.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About Me

Foto saya

21 years old.
Kidal.
Shaklee Independent Distributor.
Love blogging.

AWESOME BLOGGER

GOOGLE+ FOLLOWERS

MY PAGE VIEWS

Search

Blog Archive

Labels

BLOGLIST

Menu Tab





MIOW MIOW

Jangan lupa tinggalkan jejak korang di shoutbox!

Popular Posts

Follow on Facebook

© Design 1/2 a px. · 2015 · Pattern Template by Simzu · © Content Shikin Shamsudin