Saya Jual Totebag TOTTEES

| Isnin, 13 Februari 2017
Assalamualaikum semua!

Lamanya tak update kat sini, hihi :)

Cuti sem dah habis dah, esok dah start kuliah dah, serius tak ready lagi nak hadap 4 subjek statistik, hati masih kat kampung lagi ni haaa, rindu abah lagii

Now dah 2nd sem for 2nd year, alhamdulillah dapat sampai sini dah perjuangan :)

okey, back to main topic kita, sekarang ikin ada buat 2 dropship bisnes, yang terbaru adalah AGENT TOTTEES,

Sebab apa ikin join AGENT TOTTEES :

  • Desain dan corak koleksi TOTTEES memang lawa weh
  • Material polister yang tahan lama, tebal, memang padan dengan harga
  • Boleh dibasuh tanpa luntur warna
  • 100% buatan Malaysia, bukan totebag import dari China tu.
Nah belanja gambar sikit

No automatic alt text available.No automatic alt text available.
No automatic alt text available.Image may contain: text

Ni antara desain yang ada la, kalau nak tengok banyak lagi, boleh add atau follow akaun fb ikin okeh,





Bye, Assalamualaikum :)


edit
Catatan Lama
Dikuasakan oleh Blogger.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About Me

Foto saya

21 years old.
Kidal.
Shaklee Independent Distributor.
Love blogging.

AWESOME BLOGGER

GOOGLE+ FOLLOWERS

MY PAGE VIEWS

Search

Blog Archive

Labels

BLOGLIST

Menu Tab





MIOW MIOW

Jangan lupa tinggalkan jejak korang di shoutbox!

Popular Posts

Follow on Facebook

© Design 1/2 a px. · 2015 · Pattern Template by Simzu · © Content Shikin Shamsudin