Isnin, 13 Februari 2017

Saya Jual Totebag TOTTEES

Assalamualaikum semua!

Lamanya tak update kat sini, hihi :)

Cuti sem dah habis dah, esok dah start kuliah dah, serius tak ready lagi nak hadap 4 subjek statistik, hati masih kat kampung lagi ni haaa, rindu abah lagii

Now dah 2nd sem for 2nd year, alhamdulillah dapat sampai sini dah perjuangan :)

okey, back to main topic kita, sekarang ikin ada buat 2 dropship bisnes, yang terbaru adalah AGENT TOTTEES,

Sebab apa ikin join AGENT TOTTEES :

  • Desain dan corak koleksi TOTTEES memang lawa weh
  • Material polister yang tahan lama, tebal, memang padan dengan harga
  • Boleh dibasuh tanpa luntur warna
  • 100% buatan Malaysia, bukan totebag import dari China tu.
Nah belanja gambar sikit

No automatic alt text available.No automatic alt text available.
No automatic alt text available.Image may contain: text

Ni antara desain yang ada la, kalau nak tengok banyak lagi, boleh add atau follow akaun fb ikin okeh,





Bye, Assalamualaikum :)


Powered by Blogger. Blogger Template by Intikali.org. Supported by Iskael and BlogSpot Design.