Isnin, 13 Februari 2017

Saya Jual Totebag TOTTEES

Assalamualaikum semua!

Lamanya tak update kat sini, hihi :)

Cuti sem dah habis dah, esok dah start kuliah dah, serius tak ready lagi nak hadap 4 subjek statistik, hati masih kat kampung lagi ni haaa, rindu abah lagii

Now dah 2nd sem for 2nd year, alhamdulillah dapat sampai sini dah perjuangan :)

okey, back to main topic kita, sekarang ikin ada buat 2 dropship bisnes, yang terbaru adalah AGENT TOTTEES,

Sebab apa ikin join AGENT TOTTEES :

  • Desain dan corak koleksi TOTTEES memang lawa weh
  • Material polister yang tahan lama, tebal, memang padan dengan harga
  • Boleh dibasuh tanpa luntur warna
  • 100% buatan Malaysia, bukan totebag import dari China tu.
Nah belanja gambar sikit

No automatic alt text available.No automatic alt text available.
No automatic alt text available.Image may contain: text

Ni antara desain yang ada la, kalau nak tengok banyak lagi, boleh add atau follow akaun fb ikin okeh,





Bye, Assalamualaikum :)


Jumaat, 16 Disember 2016

Melukis Kurangkan Stress

Jam menunjukkan pukul 1.26 pagi. 
Dah kenapa la tetiba mood melukis ni datang time camni. haha. Mungkin disebabkan kuliah akhir fizik moden cancel esok. Tak dapat hilangkan mood rajin. 
Ni hasil lukisan yang tak seberapa je. Ramai lagi expert lagi kat luar tu. 

Selalu suka melukis based on gambar dari google je. Tapi cari gambar yang mudah-mudah je sebab senang nak ikut. 

Selalunya bila dapat lukis sesuatu even gambar kartun kucing, memang hilang kejap stress.

Dan apa yang ikin perasan bila kita melukis kita dapat develop focus skill kita. Sebab bila melukis kita akan fokus pada setiap detail garisan or titik or apa-apa la dekat reference picture so that kita dapat hasil macam gambar asal even tak 100% sama.

 Macam ikin lukis ni ada la kot 60% sama, hahahaha wekkk. 


Ni lukisan mula-mula
Ni dah edit. tambah bagi besar sikit kelopak mata tu,
Dan ini reference picture kat google. Kay tahu lagi cantik. haha

Thanks sudi baca :) :)

Ahad, 11 Disember 2016

Shopping, Join Segmen & Gift

Hai semua,

Dah lama nya lahai tak update blog. Keja berlambak ja tapi otak tengah tepu ni. Kita take 5 breaks jap laaa. Sambil-sambil tu usha blog. Sebenarnya dah dekat sebulan lebih dah shikin dah start bisnes dropship. Tapi tak sempat nak upload setiap hari. Tapi macammanapun alhamdulillah setakat ni adalah 5-6 customer ada tanya mengenai produk. Harapnya lebih berkembang lah selepas ni. InshaALLAH. 

Dropship yang shikin buat ni more targeting on student, means harga yang dijual sangatlah murah termasuk postage. Jadi pada korang-korang yang bukan students tu memang big chance lah kan. Boleh tengok2 dulu ok

igshop: kikin_clothing

FB Page: Kikin_clothing

p/s: next month nak bagi gift pulak lah. watch out anyone yang bertuah. Jangan lupa join segmen kay!
Powered by Blogger. Blogger Template by Intikali.org. Supported by Iskael and BlogSpot Design.