Pesanan Untuk Wanita

| Khamis, 10 September 2015 | |



Assalamualaikum semua,


Hari ni Ikin nak share something khas untuk kaum hawa, foto ni ikin dapat dari twitter. Dan ikin rasa why not ikin share kat sini untuk kebaikan semua.








Kalau tengok kat sini, tips 1 dan tips 2 tu memang ikin rasa kebanyakan girls dah tahu kan sebab ikin pun selalu jugak elakkan basuh rambut masa 1st and second day tu.



Dan ikin jugak kalau boleh selalu elakkan minum minuman berais waktu period. Cuma tips 3 dan 5 tu ikin tak pernah buat sebab tak pernah tahu pulak sebelum ni. 

So ni satu tips baru jugak untuk ikin.




Sumber : Google




Sumber: Google



Korang selalu period pain tak?

Sampai jadi macam gambar kat atas tu tak?

Alhamdulillah Ikin jarang ada period pain.

Kalau period pain, ikin recommend korang cuba produk Shaklee,



GLA COMPLEX


SID Shaklee :1184159

Whatsapps/Telegram : 013-4055519

Babai !
edit
Catatan Terbaru Catatan Lama
Dikuasakan oleh Blogger.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About Me

Foto saya

21 years old.
Kidal.
Shaklee Independent Distributor.
Love blogging.

AWESOME BLOGGER

GOOGLE+ FOLLOWERS

MY PAGE VIEWS

Search

Blog Archive

Labels

BLOGLIST

Menu Tab





MIOW MIOW

Jangan lupa tinggalkan jejak korang di shoutbox!

Popular Posts

Follow on Facebook

© Design 1/2 a px. · 2015 · Pattern Template by Simzu · © Content Shikin Shamsudin