My Convocation Day

| Selasa, 1 Disember 2015 | |






Assalamualaikum,


My convocation day!

Alhamdulillah alhamdulillah syukur syukur

YBhg. Tan Sri Dato' Seri Dr. Haji Yahya bin Ibrahim


Tanggal 24 November 2015, tamatlah pengajian di UPSI. Dan kini telah bergelar alumni UPSI.
Banyak pahit manis sepanjang bergelar Anak Kandung Suluh Budiman. Seriously, terlalu banyak kenangan masa study kat UPSI. Bila ingat balik semuanya rasa sebak sangat-sangat, tetiba rasa mata masuk habuk. Ya ALLAH!

My most most most important backbone !
Ramai tak bodyguard? Hehe

Ada sebab dan hikmah kenapa aku tak pegi matrikulasi even aku dapat 4 tahun lepas. Tak sangka aku boleh buat diploma dekat UPSI. Ya memang lama 3 tahun bagi yang ambik matrik rasa lama, tapi banyak kenangan manis masa study diploma kat UPSI. Tak sangka sangat dapat jumpa kawan-kawan yang sekarang aku masih contact even dah habis study. Hope relationship kekal sampai akhir hayat. AMIN.

Masih ingat masa daftar masuk UPSI, arwah mak datang hantar even kaki mak sakit time tu, sempat mak tengok anak dia ni sambung belajar even tak sempat tengok anak perempuan dia ambik skrol atas pentas. Allah maha mengetahui segala sesuatu yang berlaku. Apa2pun alhamdulillah abang & famili datang masa hari graduasi aku. Aku bersyukur sangat dapat buat dorang happy & bangga even tak seberapa hanya sekadar diploma. InshaALLAH akan ulang untuk level yang lebih tinggi dan buat yang lebih baik untuk ijazah nanti di UPM.

Amin Ya Rabbal Alamin.
Dengan awek cun, Hehe aka fatin filzah nur (*kawan susah senang)

Gambar kenangan dengan mak ayah fatin


Bye2
edit
Catatan Terbaru Catatan Lama
Dikuasakan oleh Blogger.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About Me

Foto saya

21 years old.
Kidal.
Shaklee Independent Distributor.
Love blogging.

AWESOME BLOGGER

GOOGLE+ FOLLOWERS

MY PAGE VIEWS

Search

Blog Archive

Labels

BLOGLIST

Menu Tab





MIOW MIOW

Jangan lupa tinggalkan jejak korang di shoutbox!

Popular Posts

Follow on Facebook

© Design 1/2 a px. · 2015 · Pattern Template by Simzu · © Content Shikin Shamsudin