Saya Jual Totebag TOTTEES

| Isnin, 13 Februari 2017
Assalamualaikum semua!

Lamanya tak update kat sini, hihi :)

Cuti sem dah habis dah, esok dah start kuliah dah, serius tak ready lagi nak hadap 4 subjek statistik, hati masih kat kampung lagi ni haaa, rindu abah lagii

Now dah 2nd sem for 2nd year, alhamdulillah dapat sampai sini dah perjuangan :)

okey, back to main topic kita, sekarang ikin ada buat 2 dropship bisnes, yang terbaru adalah AGENT TOTTEES,

Sebab apa ikin join AGENT TOTTEES :

  • Desain dan corak koleksi TOTTEES memang lawa weh
  • Material polister yang tahan lama, tebal, memang padan dengan harga
  • Boleh dibasuh tanpa luntur warna
  • 100% buatan Malaysia, bukan totebag import dari China tu.
Nah belanja gambar sikit

No automatic alt text available.No automatic alt text available.
No automatic alt text available.Image may contain: text

Ni antara desain yang ada la, kalau nak tengok banyak lagi, boleh add atau follow akaun fb ikin okeh,





Bye, Assalamualaikum :)


edit
Catatan Terbaru Catatan Lama
Dikuasakan oleh Blogger.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About Me

Foto saya

21 years old.
Kidal.
Shaklee Independent Distributor.
Love blogging.

AWESOME BLOGGER

GOOGLE+ FOLLOWERS

MY PAGE VIEWS

Search

Blog Archive

Labels

BLOGLIST

Menu Tab





MIOW MIOW

Jangan lupa tinggalkan jejak korang di shoutbox!

Popular Posts

Follow on Facebook

© Design 1/2 a px. · 2015 · Pattern Template by Simzu · © Content Shikin Shamsudin