Bestnya ESP Shaklee

| Ahad, 13 September 2015 | |
Bismilahhirrahmanirrahim,
&
Assalamualaikum gais


Encik ESP


Pernah dengar x. Nama panjang dia  Energizing Soy Protein

Esp ni based on soya dan paling bestnya Esp ni adalah non-GMO soya which mean, non Genetically Modified Organism. Yang bermaksud ESP ni berasaskan soya yang semulajadi yang sama sekali tidak diubah kandungan genetiknya.


Sebabnya aku dengar banyak cerita buruk mengenai soya.

Soya melemahkan kejantanan lelaki?

Soya mengganggu sistem reproduktif lelaki & wanita?

Soya menyebabkan kanser?

Soya bahaya pada kanak-kanak?

Korang boleh baca selebihnya dekat SINI.

Tapi pengalaman aku sendiri cuba ESP setakat ni, memang sangat ok, result tu belum ketara lagi sebab aku baru cuba ESP ni baru sebulan. 
Sebab sebelum ni aku consume B-Complex.

Tapi serius kulit muka nampak semakin ok. Parut jerawat dah nampak macam pudar. 
Masuk ni baru first canister jeee. Ni testimoni diri sendiri. Sorry belum ada testimoni bergambar. Coming soon.
InshaALLAH

Korang boleh baca dulu TESTIMONI kat bawah ni :


Testimoni 1



Testimoni 2



Testimoni 3


Testimoni 4


Testimoni 5



Actually banyak feedback positif dari pengguna tegar ESP Shaklee ni. 5 testimoni ni antara feedback yg terbaik selepas cuba ESP.

Thanks sebab baca entri ni & komen ciked.

Babai!
edit
Catatan Terbaru Catatan Lama
Dikuasakan oleh Blogger.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About Me

Foto saya

21 years old.
Kidal.
Shaklee Independent Distributor.
Love blogging.

AWESOME BLOGGER

GOOGLE+ FOLLOWERS

MY PAGE VIEWS

Search

Blog Archive

Labels

BLOGLIST

Menu Tab





MIOW MIOW

Jangan lupa tinggalkan jejak korang di shoutbox!

Popular Posts

Follow on Facebook

© Design 1/2 a px. · 2015 · Pattern Template by Simzu · © Content Shikin Shamsudin