Shaklee "WIN BACK" Campaign

| Rabu, 12 Ogos 2015 | |
Waw! Waw!

Tak sangkanya pagi pagi dah dapat diskaun berganda-ganda dari Shaklee.
Sebab lama sangat sebenarnya tak shopping dengan Shaklee. Bangun pagi tak sangka dapat 50% diskaun dengan 50uv.


Sebenarnya start daftar ahli Shaklee sejak April lagi but stop kejap.
Tapi sekarang dah start balik consume Shaklee.



Yang buat excited tu Shaklee bagi diskaun untuk best-seller Shaklee products- Esp & Vita-C Plus. Memang terbaik 2 kombinasi tu





Ni ha nak share dengan korang khasiat Vita-C Plus & Esp, tapi kat sini Shikin tak share semua khasiatnya, cuma yg highlighted saja.


SHAKLEE VITA-C PLUS:

♡Vitamin C diperlukan utk menganjalkan kulit dan merangsang pengeluaran kolagen utk kulit.

♡Vitamin C juga membantu mengurangkan garis2 halus kat muka kita ni


♡Speselnya Vitamin-C ni sustaine released which mean Vitamin-C Shaklee ni tahan lebih lama dalam badan & hanya 100mg vitamin C dilepaskan ke dalam badan setiap sejam. 

Jadi khasiat Vitamin-C tu tak la membazir dan terbuang melalui urine kita tu.



Untung! untung!


ESP SHAKLEE:

☆Esp ni lelaki & perempuan boleh consume. Bukan perempuan sahaja ye

☆Esp ni boleh jugak dijadikan masker. Best pulak kan

☆Membantu menghilangkan parut jerawat

☆Menghasilkan susu yg banyak buat ibu yg masih menyusu

☆Menganjalkan kulit dan menganjalkan payudara

☆Non-MGO soya, protein soya yg menghalang sel kanser dari merosakkan arteri dan menyerap nutrisi dari badan

☆ESP dapat mengekalkan tenaga  bagi yg cepat penat lesu dan letih.


Jom cuba!

Boleh contact Shikin di SINI utk sebarang pertanyaan kalau ada yg tak clear kan atau pun korang berminat nak jadi ahli Shaklee. Ok?

Shaklee SID 1184159





edit
Catatan Terbaru Catatan Lama
Dikuasakan oleh Blogger.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About Me

Foto saya

21 years old.
Kidal.
Shaklee Independent Distributor.
Love blogging.

AWESOME BLOGGER

GOOGLE+ FOLLOWERS

MY PAGE VIEWS

Search

Blog Archive

Labels

BLOGLIST

Menu Tab





MIOW MIOW

Jangan lupa tinggalkan jejak korang di shoutbox!

Popular Posts

Follow on Facebook

© Design 1/2 a px. · 2015 · Pattern Template by Simzu · © Content Shikin Shamsudin