Maybank2u +Pizza Hut

| Ahad, 16 Ogos 2015 | |
Hai uolllsss!


Assalamualaikum 
Pepagi ni nak shopping Shaklee. Eh terlupa pulak yg cik kin ni belum buat maybank2u. Hadoiii. Delay dulu sampai esok. Nasib-nasib 


Shopping tak boleh so stress kejap terus order pizza gara-gara member kerja tunjuk pamphlet pepagi, dah lapar kan.

Dulu makan kat situ now order sekali dengan delivery lagi. Hehehe 
Sebab tengok ada promosi murah murah kan. Siap delivery percuma lagi. Order on the spot laa 1-300-88-2525.


Belek punya belek terus order yg harga rm39.30 siap dengan 2 piza biasa,2 wings,2 sup cendawan.
Dalam setengah jam ja dah sampai. 

Thorrbaikk servis pizza hut ni






p/s: Tak sabar nak order Shaklee besok !


Next nak share pasal Shaklee pulak 

Babai!
edit
Catatan Terbaru Catatan Lama
Dikuasakan oleh Blogger.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About Me

Foto saya

21 years old.
Kidal.
Shaklee Independent Distributor.
Love blogging.

AWESOME BLOGGER

GOOGLE+ FOLLOWERS

MY PAGE VIEWS

Search

Blog Archive

Labels

BLOGLIST

Menu Tab





MIOW MIOW

Jangan lupa tinggalkan jejak korang di shoutbox!

Popular Posts

Follow on Facebook

© Design 1/2 a px. · 2015 · Pattern Template by Simzu · © Content Shikin Shamsudin