Lambat Balas Emel

| Ahad, 6 Mac 2016
Assalamualaikum

Hai, dah baca review Shikin yang baru. Mengenai website Hidup.my yang menawarkan kemudahan mencari rumah/bilik sewa. So, if you guys memang tengah cari rumah/bilik atau pun kawan-kawan korang ke cari, please spread this news okei, klik SINI untuk info lebih lanjut. Kita nak permudahkan urusan orang lain.


Sumber: Google
Okay, sebenarnya Shikin nak mohon maaf pada sesiapa yang ada kirim emel kat Shikin. Baru perasan tadi yang dah berbulan pun emel dari someone yang nak tanya info dari Shikin, maaf sangat-sangat. Shikin memang jarang bukak emel lately ni sebab Shikin ada dua emel sebenarnya, satu untuk blog satu untuk kegunaan harian/study. So, memang jarang bukak emel untuk blog.

Tapi dah nampak implikasi nya yang emel dah berbulan-bulan baru Shikin nak reply, sorry gais. Nampaknya lepas ni Shikin kena kerap bukak emel. So, lepas ni korang emel je,memang salah sendiri. Shikin akan lebih alert la. Huh! If korang taknak slow respons, just komen je di entri yang korang nak tanya tu, lagi cepat dan senang nak respon before further respon kat emel. 

Bye!

edit
Catatan Terbaru Catatan Lama
Dikuasakan oleh Blogger.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About Me

Foto saya

21 years old.
Kidal.
Shaklee Independent Distributor.
Love blogging.

AWESOME BLOGGER

GOOGLE+ FOLLOWERS

MY PAGE VIEWS

Search

Blog Archive

Labels

BLOGLIST

Menu Tab





MIOW MIOW

Jangan lupa tinggalkan jejak korang di shoutbox!

Popular Posts

Follow on Facebook

© Design 1/2 a px. · 2015 · Pattern Template by Simzu · © Content Shikin Shamsudin