Sihat dengan Nutrisi Shaklee

| Sabtu, 22 Ogos 2015 | |
Alhamdulillah. Shaklee dah sampai ☺

Hari ni Khamis hari tu order esoknya tu dah sampai. Abg city-link hantarkan.
Terbaik ahh servis Shaklee




Bulan ni memang heaven sebab Shaklee buat promosi terbaik untuk member Shaklee yg lama dah tak buat pembelian dengan Shaklee macam Ikin ni. Hehe

Sebab hari tu dah shopping B-Complex pastu lama dah tak buat apa2 pembelian dengan Shaklee. Tup tup Shaklee bagi 50% diskaun untuk purchase ESP & Sustained release Vit-C 




Sumber: https://www.shaklee.com.my/

Sumber: https://www.shaklee.com.my/


Kombinasi kedua-dua hot item + hot selling ni memang terbaik untuk kesihatan kulit. Nak kulit cantik boleh la cuba kan.

Khasiat kedua-dua item memang banyak. Kalau korang tak keberatan boleh tengok entri Ikin details pasal dua hot item Shaklee ni kat SINI okay!




Khamis lepas, Ikin order:


*400 ml Shaklee Shaker
*Vit-C Plus
*ESP
*B-Complex




Berminat nak cuba atau nak tanya apa2?

Boleh contact Ikin Shaklee ID: 1184159

Babai!
edit
Catatan Terbaru Catatan Lama
Dikuasakan oleh Blogger.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About Me

Foto saya

21 years old.
Kidal.
Shaklee Independent Distributor.
Love blogging.

AWESOME BLOGGER

GOOGLE+ FOLLOWERS

MY PAGE VIEWS

Search

Blog Archive

Labels

BLOGLIST

Menu Tab





MIOW MIOW

Jangan lupa tinggalkan jejak korang di shoutbox!

Popular Posts

Follow on Facebook

© Design 1/2 a px. · 2015 · Pattern Template by Simzu · © Content Shikin Shamsudin