Ahad, 11 Disember 2016

Shopping, Join Segmen & Gift

Hai semua,

Dah lama nya lahai tak update blog. Keja berlambak ja tapi otak tengah tepu ni. Kita take 5 breaks jap laaa. Sambil-sambil tu usha blog. Sebenarnya dah dekat sebulan lebih dah shikin dah start bisnes dropship. Tapi tak sempat nak upload setiap hari. Tapi macammanapun alhamdulillah setakat ni adalah 5-6 customer ada tanya mengenai produk. Harapnya lebih berkembang lah selepas ni. InshaALLAH. 

Dropship yang shikin buat ni more targeting on student, means harga yang dijual sangatlah murah termasuk postage. Jadi pada korang-korang yang bukan students tu memang big chance lah kan. Boleh tengok2 dulu ok

igshop: kikin_clothing

FB Page: Kikin_clothing

p/s: next month nak bagi gift pulak lah. watch out anyone yang bertuah. Jangan lupa join segmen kay!
Powered by Blogger. Blogger Template by Intikali.org. Supported by Iskael and BlogSpot Design.