Shopping, Join Segmen & Gift

| Ahad, 11 Disember 2016
Hai semua,

Dah lama nya lahai tak update blog. Keja berlambak ja tapi otak tengah tepu ni. Kita take 5 breaks jap laaa. Sambil-sambil tu usha blog. Sebenarnya dah dekat sebulan lebih dah shikin dah start bisnes dropship. Tapi tak sempat nak upload setiap hari. Tapi macammanapun alhamdulillah setakat ni adalah 5-6 customer ada tanya mengenai produk. Harapnya lebih berkembang lah selepas ni. InshaALLAH. 

Dropship yang shikin buat ni more targeting on student, means harga yang dijual sangatlah murah termasuk postage. Jadi pada korang-korang yang bukan students tu memang big chance lah kan. Boleh tengok2 dulu ok

igshop: kikin_clothing

FB Page: Kikin_clothing

p/s: next month nak bagi gift pulak lah. watch out anyone yang bertuah. Jangan lupa join segmen kay!
edit
Catatan Terbaru Catatan Lama
Dikuasakan oleh Blogger.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About Me

Foto saya

21 years old.
Kidal.
Shaklee Independent Distributor.
Love blogging.

AWESOME BLOGGER

GOOGLE+ FOLLOWERS

MY PAGE VIEWS

Search

Blog Archive

Labels

BLOGLIST

Menu Tab





MIOW MIOW

Jangan lupa tinggalkan jejak korang di shoutbox!

Popular Posts

Follow on Facebook

© Design 1/2 a px. · 2015 · Pattern Template by Simzu · © Content Shikin Shamsudin