Nasi Lemak Telur Goyang

| Sabtu, 12 Mac 2016 | |
Assalamualaikum

Hai hai
Siapa suka makan nasi lemak? Tak suka? Suka? Kalau tak suka tak Malaysian la engkorangggg ni. Hahahaha. Shikin percaya majoriti Malaysian suka makan nasi lemak termasuk lah yang tengah menaip ni. Eh?

Orait!

Ni haa shikin nak share nasi lemak telur goyang yg shikin dah makan pun.



Nampak sedap tak gais?

Dah habis makan :)

Kat mana nak dapat ni? Haaa, shikin makan dekat kampus UPM Serdang berdekatan Fakulti Ekonomi & Pengurusan. Memang ramai sangat student suka makan kat sini. Sedap + Harga berpatutan. Tuan kedai tu pulak India Muslim,nama kedai tu Bismillah Cafe(harap masa makan tak lupa baca bismillah dan doa makan la, hihihi) , dia ada jugak jual roti canai, roti canai telur, sardin dan pisang. Tapi roti canai shikin belum cuba lagi sebab tak boleh move on lagi dengan nasi lemak telur goyang tu. Hahaha. Next time mesti cuba jugak.

First tu shikin taktau pun thats called telur goyang, ingat telur mata ja sampai sorang member ni bagitau dekat twitter. sobs sobs. Sekarang dah tau dah la and dah tau pasaipa nama dia telur goyang, first nya memang la dia separuh masak, keduanya tukang masak tu goreng telur ni atas tempat masak roti canai. Patut la telur goreng dia terbentuk cantik ja. Haaa sapa nak try boleh laa! :)

Kalau korang tu student UPM dan belum tahu, boleh mai try naaa. Kalau bukan student pun boleh ja nak mai try sekali. Harga dia berpatutan~ rm2.80

p/s: Next time boleh la nak share resepi nasi lemak, eh reti ke?

Thanks sudi singgah dan baca entry ni :)

edit
Catatan Terbaru Catatan Lama
Dikuasakan oleh Blogger.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About Me

Foto saya

21 years old.
Kidal.
Shaklee Independent Distributor.
Love blogging.

AWESOME BLOGGER

GOOGLE+ FOLLOWERS

MY PAGE VIEWS

Search

Blog Archive

Labels

BLOGLIST

Menu Tab





MIOW MIOW

Jangan lupa tinggalkan jejak korang di shoutbox!

Popular Posts

Follow on Facebook

© Design 1/2 a px. · 2015 · Pattern Template by Simzu · © Content Shikin Shamsudin