Persada Warisan Steamboat

| Ahad, 20 September 2015 | , , |
Assalamualaikum,


Semalam punya cita pegi spend time makan steamboat Persada Warisan dengan famili. Haha. Happening sangat. Mana taknya dah plan sebulan yg lepas nak pegi makan dekat grup whatapps famili.


Balik je keja famili datang ambik, haha padahal steamboat tu belakang tempat keja je. Keke. 

Harga satu kepala hanya Rm19.90, kanak-kanak Rm9.00. Not bad. Sebab apa steamboat ni bukan sediakan lauk je. Nasi goreng pun ada. Haha. Saja nak bagi cepat kenyang ni. Nak untung jangan makan nasi banyak2 sangat. Sikit-sikit dah.

 Disebabkan tak makan langsung time keja. 2 kali jugak Shikin tambah nasi pastu steamboat lagi pastu aiskrim pastu rojak pulak. Haha. Melampau tak. Makan sampai lebam la.

Orang pulak tak ramai tu yg best tu, tak dela kelam kabut kan. Hehe. Start makan 6.30 ptg sampai la pukul 8 malam. Haha. Lama tak lama tak.


Kalau korang nak try steamboat ni boleh datang ke Kulim Hi-Tech dekat dengan KWSP Kulim dan Subway Kulim.

Belanja selfie ciked!







Eh pandai dia selfie ye :)



Babai !

Thanks for Reading This Entry!
edit
Catatan Terbaru Catatan Lama
Dikuasakan oleh Blogger.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About Me

Foto saya

21 years old.
Kidal.
Shaklee Independent Distributor.
Love blogging.

AWESOME BLOGGER

GOOGLE+ FOLLOWERS

MY PAGE VIEWS

Search

Blog Archive

Labels

BLOGLIST

Menu Tab





MIOW MIOW

Jangan lupa tinggalkan jejak korang di shoutbox!

Popular Posts

Follow on Facebook

© Design 1/2 a px. · 2015 · Pattern Template by Simzu · © Content Shikin Shamsudin